Trendy v cateringu - moderní předkrmy

Trendy v cateringu - moderní předkrmy

Maximální počet účastníků 20
Skupina oborů Gastronomie, hotelnictví a turismus
Pro koho je workshop vhodný pro žáky SŠ
Délka akce 2 až 4 hodiny
Zaměření akce Odborné vzdělávání, Workshopy pro žáky
Forma Prezenční
Předpokládaný průběh Ve spolupráci s firmou Jídelna by Adam Hoďánek připravili kuchařský workshop, který se zaměřuje na catering.
Žáci získají cenné rady a tipy nejen k oboru kuchař, ale i k řízení vlastního podniku a mnoho dalších.

Program:
- představení gastronomie v obecné rovině
- profese šéfkuchaře - vzdělání, zkušenosti, příběhy z praxe
- informace o řízení podniku
- praktická část workshopu: moderní předkrmy
Jaké u nás najdete profese - Provozní
- Kuchař
- Šéfkuchař
- Číšník
Co je třeba připomenout Lze uspořádat i u Vás ve škole. 
Místo konání workshopu:

Jídelna by Adam Hoďánek s.r.o.
Zubčice 28
38232
Zubčice


Kontaktní osoba:

Mám zájem o workshop