Trendy v cateringu - moderní předkrmy
| Maximální počet účastníků | 20 |
| Skupina oborů | Gastronomie, hotelnictví a turismus |
| Pro koho je workshop vhodný | pro žáky SŠ |
| Délka akce | 2 až 4 hodiny |
| Zaměření akce | Odborné vzdělávání, Workshopy pro žáky |
| Forma | Prezenční |
| Předpokládaný průběh | Ve spolupráci s firmou Jídelna by Adam Hoďánek připravili kuchařský workshop, který se zaměřuje na catering. Žáci získají cenné rady a tipy nejen k oboru kuchař, ale i k řízení vlastního podniku a mnoho dalších. Program: - představení gastronomie v obecné rovině - profese šéfkuchaře - vzdělání, zkušenosti, příběhy z praxe - informace o řízení podniku - praktická část workshopu: moderní předkrmy |
| Jaké u nás najdete profese | - Provozní - Kuchař - Šéfkuchař - Číšník |
| Co je třeba připomenout | Lze uspořádat i u Vás ve škole. |
Jídelna by Adam Hoďánek s.r.o.
Zubčice 28
38232
Zubčice
O společnosti Jídelna by Adam Hoďánek s.r.o.
Nenápadná budova jídelny u zubčického zemědělského podniku je centrem vzniku stovek porcí jídel denně, které putují ke strávníkům kolem Českého Krumlova a Kaplice. Od roku 2017 tady Jídelnu by Adam Hoďánek provozují manželé Hoďánkovi.
Jídelna by Hoďánek jede. Kromě obědů zajišťuje i catering, oslavy, pohoštění na svatbách či pořádá degustace.